MORE NA KOJE MOŽEMO BEZ TESTOVA: Ovo letovalište nam je blizu, a evo šta sve nudi

Tanjug

25. 07. 2020. u 11:07

NEUM je proteklih mesec dana postao prava oaza i gotovo jedina moguća destinacija za letovanje za mnoge turiste iz BiH.

МОРЕ НА КОЈЕ МОЖЕМО БЕЗ ТЕСТОВА:  Ово летовалиште нам је близу, а ево шта све нуди

Foto: Novosti

Tamo su se uputili čak i oni koji godinama nisu posetili taj bosanskohercegovački gradić na moru, prenosi portal klix.ba.

Popunjenost kapacitet u Neumu iznosi 80 do 90 odsto kada je reč o smeštaju, ali i o prostoru na plaži. Ali, vikendom popunjenost kapaciteta dostigne i 100 odsto.

Reporter klix.ba prenosi da maske na plaži gotovo niko ne nosi, a da je tako i u kafićima, restoranima i prodavnicama. Kada je reč o rastojanju kupača, nema neke razlike u odnosu na prethodne godine.

Takođe, pada u oči da su cene nešto više nego ranije.

U Neumu je pre nekoliko dana otvorena i manifestacija "Ljeto u Neumu" koja će do 1. oktobra okupljati brojne muzičare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)