LEŠ Zdravka Pave Mucića (64), nekadašnjeg komandanta zloglasnog logora za Srbe "Čelebići", pronađen je danas oko 15 časova u Cerićima kod Konjica, u kome je do rata živelo samo srpsko stanovništvo.

Komentari (14)

Djordje

19.07.2020. 23:17

Zasto me ne cudi da je jos jedan svedok sklonjen!? Kad ce mo se nauciti pameti! Po svemu sudeci nikad! Prirodno priglup narod. Mesto da zastitimo svedoke koji bi mogli konacno da posvedoce istinu o pokolju srba i zlocinima koji su pocinili! Tako smo dozvolili da sve Haradinajeve svedoke pobiju!? Drzavljanstvo i izdrzavanje do kraja zivota su mogli da ponude svakom ko je mogao svedociti i dokazati zlocin prema srbima, Slika o srbiji bi bila sasvim drugacija da su progovorili svi oni ubijeni svedoci!

Mostarac

20.07.2020. 07:29

U Mostaru je izvrsen prvi ratni zločin. Ubijeno je 114 civila nesrpske nacionalnosti i zakopano na smetljistu Uborak. I to bez veze. JNA ih pazila dok nije krenulo povlačenje iz grada. Onda su skupljeni i likvidirani. Moji sugrađani, a jos niko nije odgovarao za taj zločin. A odatle je sve krenulo, mrznja prema srbima u Hercegovini itd. Jedan od zlocinaca je u NS.

Devojka sa Neretve

20.07.2020. 10:22

@Mostarac - Uvek imate neki izgovor. Laž, Bradina se desila oko 25. maja 1992. godine, potom su formirani ovi logori, pošto vidim da je taj zločin o kome pričate u Mostaru, počinjen u junu 1992. godine, to može da se posmatra kao odmazda za Bradinu- po vašoj logici. U Bradini je celo selo uništeno, 48 civila, staraca, dece, žena i muškaraca pobijeno, zatim ubistva starih ljudi po okolnim selima, ubistvo porodice Golubović, jedno dete su streljali dva puta, logori, ima toga za knjigu... Istina je da je srpsko stanovništvo teško stradalo u Konjicu i da gotovo niko nije odgovarao. Treba da vas je sramota što pokušavate da pravdate jedne zločine drugima. Koliko Srba je stradalo u Mostaru, Konjicu, Sarajevu, mi se sećamo i pričamo, ne umanjujući vaše žrtve.

Lili Vu

20.07.2020. 07:37

Po kom to zakonu 7 godina za sve onakve grozote i zlocine ?! Po zakonu PRETNJE. Da Sudije rade anonimno i da ne strepe za svoje porodice... drukcije bi oni presudjivali !!

nela

20.07.2020. 08:36

Njegva smrt je sumnjiva,jer je mnogo znao o zlodjelima ovih 13 koji su na spisku kao ratni zlocinci zbog ubianja,mucenja i silovanja u logoru Celebici i Musali.Bogu se ne zuri ako ti oprosti sud,nece dragi Bog, dokaz je Pavo.