TRAGEDIJA U TUZLI: Pronađeno telo žene, pored nje bio invalid obliven krvlju

Novosti online

21. 02. 2024. u 15:41

TELO žene S. B. i povređeni muškarac E. S. T., obliven krvlju, pronađeni su u stanu u Tuzli, saopšteno je iz tuzlanske policije.

ТРАГЕДИЈА У ТУЗЛИ: Пронађено тело жене, поред ње био инвалид обливен крвљу

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Naime, danas oko 11.50 časova, dežurnu službu Policijske stanice Zapad obavestio je građanin da se njegovi prijatelji S. B. i E. S. T., nastanjeni u Lipnici, grad Tuzla, već dva dana ne javljaju na njegove telefonske pozive.

Potom mu se, kako je naveo, javio na video-poziv E. S. T., inače strani državljanin, pa je uočio da je E. S. T. krvav i da u krevetu leži S. B., te je zatražio intervenciju policije.

- Na mesto događaja odmah su upućeni pripadnici Policijske stanice Zapad i Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan, gde su zatečeni telo žene S. B., čiju smrt je na mestu događaja konstatovao dežurni lekar i muškarac E. S. T. sa vidljivim povredama na stomaku, te je on prevezen u UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći - naveli su iz policije.

"Avaz" saznaje da je strani državljanin Mađar i da je on počinio ubistvo žene s kojom je bio u braku.

Radi se o stopostotnom invalidu. Nezvanično, navodno ju je udavio, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo, oštrim predmetom.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!