POPELI SE NA STO, ODVRNULI DESINGERICU I LEPE PARE NA ČELO: Snimak mališana iz Hrvatske ostavio sve u neverici (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2023. u 15:06

KONTROVERZNI pevač Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, postao je veoma popularan među mališanima u Hrvatskoj, sudeći po najnovijim videima koji kruže društvenim mrežama.

ПОПЕЛИ СЕ НА СТО, ОДВРНУЛИ ДЕСИНГЕРИЦУ И ЛЕПЕ ПАРЕ НА ЧЕЛО: Снимак малишана из Хрватске оставио све у неверици (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/sav_taj_ludi_balkan

Desingerica je široj javnosti zapao za oko zbog svog ekscentričnog i često diskutabilnog ponašanja na svojim nastupima. Od polivanja pivom, do lupanja publike patikom o glavu, samo su neki od poteza koji su izazvali burne reakcije u javnosti.

Iako je poznato da se Hrvati žestoko protive uplivu naše estrade u njihovo društvo, mladima na žurkama puštaju muziku upravo ovog kontroverznog pevača.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako di-džej na nekoj dečjoj proslavi mališanima pušta pesme upravo ovog izvođača, a oni, sa zalepljenim novcem na glavi, prave haos na stolu i pevaju je uglas.

Ovaj video pokupio je brojne preglede i šerove, međutim, za sada komšije nisu komentarisale ovakav "ispad". Za sada nije poznato u kom gradu u Hrvatskoj je nastao ovaj video.

(Blic)

BONUS VIDEO: VESELIN IMA NEOBIČNOG KUĆNOG LjUBIMCA: Gaji buljinu, jednu od najvećih sova na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024