"UBIJENA JE JER JE PRIJAVILA NASILJE": Prijatelji se opraštaju od žene koju je ubio Nermin Sulejmanović - "Voli te tvoja sestra najviše"

Novosti online

11. 08. 2023. u 19:38

BROJNI prijatelji, rođaci i poznanici opraštaju se od Nevzete Hećimović, koju je danas u Gradačcu ubio pomahnitali nevenčani suprug Nermin Sulejmanović.

УБИЈЕНА ЈЕ ЈЕР ЈЕ ПРИЈАВИЛА НАСИЉЕ: Пријатељи се опраштају од жене коју је убио Нермин Сулејмановић - Воли те твоја сестра највише

Foto: Fejsbuk

Društvenim mrežama se širi fotografija sa potresnim rečima, na kojoj se navodi: "Žena, supruga, majka. Ubijena jer je prijavila nasilje", uz današnji datum koji je BiH zavio u crno.

Objavljuju na društvenim mrežama crne slike uz današnji datum, kako se ne bi zaboravilo na ovaj zločin i tragediju. Takođe, prijateljica je objavila fotografiju ubijene žene uz pesmu "Ptica dženetska".

Foto: Fejsbuk

U krvavom pohodu u Gradačcu pomahnitali bilder Nermin Sulejmanović ubio je danas nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović, Ondera i Denisa Džengiza, oca i sina, turske državljane i ranio nekoliko osoba.

Sulejmanović je najpre ubio svoju suprugu, a zločin je prenosio uživo na Instagramu. Tu se nije zaustavio te je nastavio svoj krvavi pir. On se nakon toga ponovo javio na Instagramu i to uživo, sa nepoznate lokacije. Tu je govorio o tome kako je počinio ubistva.

Foto: Printskrin/Insagram

Zločin prenosio uživo na Instagramu

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na snimku. – Upozorio sam sve redom da će doći do ovoga. Osam dana mi krije dete.

U lajvu stalno je stalno pitao da li je preživeo policajac na kojeg je pucao.

– Čekam da napunim oružje i da idem dalje – rekao je i prekinuo prenos uživo.

Muškarac je na društvenoj mreži objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo videti ubistvo.

- Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo - poručio je pomahnitali ubica pre stravičnog zločina.

Njegov Instagram lajv je u jednom trenutku gledalo čak 15.000 ljudi. Neki od njih su ostavljali jezive poruke podrške, dok su drugi pisali Sulejmanoviću uvrede, kao i da treba da se ubije.

Bio član narko grupe

Kako piše portal "Source ba" on je bio član narko grupe Emira Kodžaga. Sulejmanović je već imao nekoliko nasilničkih ponašanja, tučnjava, a bavio se i trgovinom droge. Sulejmanović je na društvenim mrežama objavljivao fotografije kako ga specijalci lišavaju slobode, a on na sve to prati sa osmehom na licu.

Na jednoj od fotografija koje je objavio vidi se rešenje suda, kojim je navodno obustavljen postupak protiv Sulejmanovića, a koji se vodio zbog tuče i nanošenja lakih telesnih povreda.

- Još jedna obustava u nizu - napisao je on 2012. godine.

BONUS VIDEO - "VIDEO SAM AVION, MAHAO PILOTU": Ispovest čoveka kraj čije njive se srušila letelica u Batajnici


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!