TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U HRVATSKOJ: Deca proletela kroz staklo, jer nisu bila vezana, automobil uništen

Novosti online

08. 04. 2023. u 17:14

JEDNO dete ima povrede opasne po život, dok je drugo teško povređeno. Nakon sudara auta i teretnog automobila, deca su ispala kroz staklo. Nisu bila vezana.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У ХРВАТСКОЈ: Деца пролетела кроз стакло, јер нису била везана, аутомобил уништен

Foto: Profimedia

Vukovarsko-srijemska policija izvestila je u subotu o detaljima saobraćajne nesreće na putu Andrijaševci-Retkovci u petak oko 15 sati, prnosi 24 sata.hr.

Kako navode, petero ljudi je prevezeno u bolnicu u Vinkovcima, među kojima je i dvoje dece.

Zbog tehničke neispravnosti je došlo do eksplozivne dekompresije pneumatika zadnjeg levog kotača na autu zbog čega je vozač (27) izgubila nadzor nad volanom i autom prešla na suprotnu traku i udarila u tereni automobil kojeg je vozio 28-godišnjak.

Dvoje dece koji su bili na zadnjem sedištu auta kojeg je vozila 27-godišnjakinja, nisu bili vezani i prilikom udara su ispali kroz staklo i pali u zemljani odvodni kanal. Jedno je dete zadobilo povrede opasne po život, a drugo je teško povređeno.

Deca su prevezena u KBC Osijek na daljnje lečenje. Teško je povređena i žena koja je upravljala vozilom, dok su njen suvozač (31) i vozač teretnog automobila lakše povređen.

Niko od vozača nije bio u alkoholisanom stanju, što je policija utvrdila alkotestiranjem.

- Protiv 27-godišnjakinje policija će podneti kaznenu prijavu nadležnom državnom sudu zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela Izazivanje saobraćajne nesreće u cestovnom saobraćaju. Zbog provođenja uvođaja na deonici ceste Andrijaševci-Retkovci saobraćaj je bio obustavljen od 16,10 do 20,40 sati - naveli su iz PU vukovarsko-srijemske.

BONUS VIDEO: KRVAVI ZLOČIN U NIŠU : Porodična kuća u kojoj je brat sekirom ubio brata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)