POKVARIO SE AVION VLADE HRVATSKE: Jandroković i Radman morali komercijalnim letom nazad iz Katara

Tanjug

15. 12. 2022. u 21:49

U HRVATSKU se poslepodne iz Dohe vratio službeni državni avion koji je tamo ostao zbog manjeg tehničkog kvara, do kojeg je došlo tokom leta pre tri dana, a koji je u međuvremenu popravljen, potvrđeno je iz hrvatske Vlade.

ПОКВАРИО СЕ АВИОН ВЛАДЕ ХРВАТСКЕ: Јандроковић и Радман морали комерцијалним летом назад из Катара

Foto: Printscreen/Jutjub/Internet TV Hrvatskog sabora

-Tokom leta iz Zagreba za Dohu, 12. decembra, došlo je do manjeg tehničkog kvara na službenom avionu Republike Hrvatske, rekao je Hini portparol Vlade Marko Milić.

-Piloti su postupili skladno proceduri te prilagodili visinu i brzinu leta. Let do destinacije nastavljen je bez ikakve opasnosti za putnike, posadu i avion. Avion je zadržan u Dohi kako bi se po pristizanju potrebnih delova i opreme kvar uklonio, što je i učinjeno pa se avion danas vratio u Zagreb, dodao je Milić.

Tim su letom u Dohu na polufinalnu utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između Hrvatske i Argentine, koja se igrala u utorak, putovali predsednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković i ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman i oni su se u Hrvatsku zbog kvara državnog aviona vratili komercijalnom linijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije