"OTVORI ZADNJA, A TI IZLAZI NAPOLJE": Užas u autobusu - brutalno tukli čoveka zbog svetskog prvenstva, uleteo i vozač (VIDEO)

Novosti online

14. 12. 2022. u 22:02

U SARAJEVSKOM javnom prevozu je večeras došlo do incidenta u kom je brutalno pretučen muškarac.

ОТВОРИ ЗАДЊА, А ТИ ИЗЛАЗИ НАПОЉЕ: Ужас у аутобусу - брутално тукли човека због светског првенства, улетео и возач (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Klix.ba

Incident je počeo kao verbalni sukob u autobusu između grupe srednjoškolaca i starijeg muškarca. Oni su se, prema rečima očevidaca, posvađali zbog Svetskog prvenstva i večerašnje utakmice.

Nakon što su pale međusobne uvrede i psovke sve je preraslo u fizički sukob. Na snimku se vidi se da mlađi muškarac udara starijeg nogom u bradu i tklera ga da sedne.

Nakon što je autobus zaustavljen na Dolac Malti, stariji muškarac je isteran, a više osoba je krenulo da ga tuče na stajalištu.

Svemu se priključio i vozač, koji je takođe udarao muškarca, a u tučnjavi su korištene i šipke.

– Prema informacijama koje imamo u ovom trenutku jedan od putnika ometao je ostale putnike u autobusu na način da je vozač bio prinuđen da zaustavi autobus i udalji ga iz vozila. Šta se dalje desilo u ovom trenutku ne znamo. Ispitaćemo sve i čim budemo imali više informacija saopštićemo – rekla je predstavnica kompanije kojoj pripada autobus.

(Kliks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)