KO JE RUSKA PRODUŽENA RUKA U HRVATSKOJ? Besni sukob na relaciji Milanović - Plenković

Jurica Kerbler - Stalni dopisnik iz Zagreba

25. 06. 2022. u 07:23

TI si izdajnik, poručio je hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću šef države Zoran Milanović, da bi iz kabineta šefa Vlade dobio ekspresni odgovor "Znamo mi za koga ti radiš", što je još jedna aluzija da je Milanović produžena ruka Rusije.

КО ЈЕ РУСКА ПРОДУЖЕНА РУКА У ХРВАТСКОЈ? Бесни сукоб на релацији Милановић - Пленковић

Foto: Tanjug

Cunami uvreda između dva najmoćnija hrvatska političara dostigao je kulminaciju Milanovićevom porukom da je učešće Plenkovića na samitu u Briselu "hladna, cinična, sadistička izdaja".

- Umirem od srama zbog ovog sa BiH. Ono što je juče usvojilo Evropsko veće je takav bezobrazni cinizam i Plenković se još time hvali - tvrdi Milanović.

Šef države nije poštedeo ni ministra spoljnih poslova Gordana Grlić-Radmana, za kojeg kaže da je "glup, bruka od ministra, princ iz vremena privatizacije koji je sve dobio od ćaće kada je nasledio otetu klanicu".

Ni druga strana ne štedi hrvatskog predsednika.

- Ja sam mislio da to govori neko u Hajd parku, gde možete lupetati što god hoćete. Mi umireno od stida, a ne on, koji je najgori predsednik kojeg smo imali u istoriji - kaže Grlić. - Stalno moram da se izvinjavam ambasadorima zbog Milanovićevih reči. Dok mi radimo, on visi po kafanama.

ŠMIT JE ILEGALAC

MILANOVIĆ (na slici) nije poštedeo ni Kristijana Šmita, za kojeg kaže da je u BiH ilegalno i da je produžena ruka vrlo mutnih ljudi i čudnih krugova, sa problematičnim ovlašćenjima.

- On se, kad god treba, mača laća i povlači iz korica svoja ovlašćenja. Očito postoje kriterijumi koje mu neko šapuće, pa on deluje - kaže Milanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri