ALARMANTNO STANJE U BIH: Velike poplave na severoistoku, stotine kuća pod vodom (VIDEO)

Novosti online

11. 06. 2022. u 12:11

VIŠE stotina objekata poplavljeno je nakon izlivanja nekoliko reka na severoistoku Bosne i Hrvatske, a meteorolozi i za danas najavljuju nove padavine.

АЛАРМАНТНО СТАЊЕ У БИХ: Велике поплаве на североистоку, стотине кућа под водом (ВИДЕО)

Foto: Printscreen Youtube/Klix.ba

Najteže je stanje na području opštine Čelić, gde je poplavljeno oko 200 porodičnih kuća i drugih objekata.

Zbog obilnih padavina došlo je do izlivanja reke Šibošnice koji su centar mesta pretvorili u jezero.

Nekoliko privrednih objekata je urušeno, dok su poplave odnele i nekoliko automobila. Lokalne vlasti proglasile su stanje prirodne nepogode.

Veliku štetu snažne kiše i bujice pričinile su i u opštini Srebrenik, gde je poplavljen veliki broj objekata. U Zvorniku, na istoku BiH, poplavljene su velike poljoprivredne površine.

(Indeks)

BONUS VIDEO - LOZNICA POD VODOM: Provala oblaka u ovom gradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)