VELIKA TRAGEDIJA U ZAGREBU: Studenti pronađeni mrtvi, mladić poginuo dok je tražio druga (FOTO)

Novosti online

18. 03. 2022. u 15:45

DVA STUDENTA Hrvatskih studija pronađena su mrtva u Zagrebu.

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА У ЗАГРЕБУ: Студенти пронађени мртви, младић погинуо док је тражио друга (ФОТО)

Foto: Profimedia

Obojica su poginula od strujnog udara, ali s danom razlike. Jedan mladić nestao je u sredu, a njegovo telo pronađeno je u četvrtak ujutro.

Drugi ga je, verovatno ne znajući da je telo pronađeno, išao tražiti te je poginuo, takođe od udara struje na vagonu.

Telo Nikole Mihaila Sušeca pronađeno je juče ujutru, posle pretresa. Policija je saopštila da je preminuo od strujnog udara.

- Juče, 17. marta, u 7.25 sati na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosecima železničke stanice Zagreb-Borongaj, na tlu između četvrtog i petog koloseka, pored teretnih vagona pronađena su tela nepoznatih muškaraca. Na telu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela. Prema istrazi, telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu i kriminologiju u Zagrebu radi identifikacije - saopštila je policija ujutru.

Zatim su tokom prepodneva tu informaciju dopunili.

- Identitet muškarca, 21-godišnjeg hrvatskog državljanina, nedvosmisleno je utvrđen. Uviđajem je utvrđeno da je smrt posledica strujnog udara visokog napona koji je napajao kolosek preko kontaktne mreže - saopštila je policija.

Jutros je pronađeno telo još jednog mladića

Jutros je pronađeno i telo još jednog mladića, Jerka Kučića. Kako je saopštila policija, on je sa prijateljima krenuo da traži nestalog kolegu, seo je u automobil i poginuo.

- Danas, 18. marta posle 8 sati, zaprimljena je dojava da je u ulici Maksimir u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosecima železničke stanice Zagreb-Borongaj, pronađeno telo 22-godišnjeg muškarca. PU Zagreb izvršila je uviđaj.

Prema do sada prikupljenim informacijama, utvrđeno je da je tragao za prijateljem koji je nestao dan ranije u društvu još dvojice mladića. Tokom navedenog, po dolasku na lice mesta, 22-godišnjak se popeo na vagon i poginuo.

Istragom je utvrđeno da je smrt posledica strujnog udara visokog napona. Telo je prevezeno u Institut za sudsku medicinu i kriminologiju - saopštila je policija, piše Indeks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)