HAOS U HRVATSKOM SABORU, NA IVICI TUČE: "To reci Milanoviću, kukavico jedna, lepo si pevao Tompsonove Čavoglave!" (VIDEO)

Novosti online

15. 12. 2021. u 14:45

UZ optužbe, uvrede i povišene tonove na ivici fizičkog incidenta Hrvatski sabor izmenio je Zakon o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti kojim se uvode kazne od 30 do 50 hiljada kuna (3.985 do 6.642 evra) za odgovorne osobe koje ne poštuju obavezu pokazivanja kovid potvrda u javnim institucijama.

ХАОС У ХРВАТСКОМ САБОРУ, НА ИВИЦИ ТУЧЕ: То реци Милановићу, кукавицо једна, лепо си певао Томпсонове Чавоглаве! (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@SDPHrvatske

Predsednik sabora Gordan Jandroković je tokom rasprave podelio niz opomena, dok su mnogi dobili i zabranu govora.

Posebno je burno bilo među opozicionim poslanicima Mosta, koji su se sukobili sa SDP-ovim Peđom Grbinom, pri čemu su pale i teške reči.

- Parazitima pružam ruku saradnje, izađite za govornicu i pozovite građane da se vakcinišu, pa ćemo ih i mi pozvati da podrže referendum, sram vas bilo - rekao je Grbin.

- To reci Milanoviću, kukavico jedna, lepo si pevao Tompsonove Čavoglave - uzvratili su mu Nikola Grmoja i Miro Bulj.

Potom se za reč javio Krešo Beljak (HSS) koji je rekao da je zgrožen takvim ponašanjem i raspravom pojedinaca koji se, kako je naveo, bore za ljudska prava, a tukli bi se usred Sabora.

Beljak je HDZ-ovcima poručio da i oni snose deo odgovornosti i pitao ih zašto su se bojali izglasavanja zakona dvotrećinskom većinom.

"Mostovci" su se sukobili i s Miloradom Pupovcem koji ih je prozvao da su "šegrti smrti".

- Šta da vam kažem, mene ne zanimaju HDZ-ovi šegrti koji parazitiraju na epidemiji - odgovorio je na to Božo Petrov.

- Vi niste šegrti ni ovoga ni onoga, nego šegrti smrti - rekao je Pupovac, koji je kao i drugi zastupnici dobio tri opomene i oduzeto mu je pravo govora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!