SNEG PRAVI PROBLEME I U BIH: Kolone vozila na pojedinim putevima, u višim predelima već obustavljen saobraćaj (VIDEO)

Novosti online

29. 11. 2021. u 22:40

SNEG koji je u poslepodnevnim časovima počeo da pada širom BiH izazvao je velike probleme na putevima.

СНЕГ ПРАВИ ПРОБЛЕМЕ И У БИХ: Колоне возила на појединим путевима, у вишим пределима већ обустављен саобраћај (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tviter

Najkritičnija situacija je na višim predelima, gde je došlo i do obustave saobraćaja.

Najteže je na Kupresu, Nišićima, preko Bradine, Karaule i u Rogatici. Kamioni i automobili bez adekvatne zimske opreme zaustavili saobraćaj preprečivši se na putu .

BIHAMK je takođe upozorio vozače na sneg na putevima.

– Izdvajamo puteve Sarajevo-Rogatica (Romanija), Trnovo-Foča (Rogoj), Tarčin-Konjic (Ivan Sedlo), Gornji Vakuf/Uskoplje-Prozor (Makljen), Drvar-Bosanski Petrovac (Oštrelj), Kupres-Šuica i Posušje-Jablanica (Blidinje). Vozači se savetuju da, bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove, voze maksimalno oprezno i da obavezno drže odstojanje između vozila – saopšteno je iz BIHAMK.

(Avaz)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!