ABDIĆ IPAK NIJE UHAPŠEN? Babo se video porukom obratio građanima

Tanjug

30. 09. 2021. u 18:01

NAČELNIK Opštine Velika Kladuša Fikret Abdić, nakon što su mediji objavili da je uhapšen, obratio se danas zabrinutim građanima čije poverenje uživa.

АБДИЋ ИПАК НИЈЕ УХАПШЕН? Бабо се видео поруком обратио грађанима

Foto: AVAZ

U gotovo devetominutnoj video izjavi objavljenoj na fejsbuk stranici Laburističke stranke, Abdić je iz svog kabineta poručio da sve što radi, radi "organizovano na dugu stazu i kvaitetno".

On kaže da je za njegovu orijentaciju da metod rada preokrene u korist Velike Kladuše potreban mir, koji je, kako kaže, teško obezbediti u ovim turbulentnim vremenima.

U saopštenju objavljenom na istoj fejsbuk stranici se navodi da je ukupna situacija oko Abdićevog navodnog hapšenja nejasna i da je akcija bez ikakvog detljnijeg objašnjenja naprasno prekinuta.

Ostalo je, kažu, nejasno i da li je akcija hapšenja prekinuta, zbog toga što je Abdić odbio da pođe sa pripadnicima SIPA, bez svog advokata.

Ranije danas i Abdićeva ćerka je negirala da je njen otac uhapšen i istakla da on nije odven ni u Banjaluku, ni u Sarajevo, već da je na svom radnom mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije