HIT FOTOGRAFIJA SA JADRANSKE PLAŽE: Kad nema ležaljke - dobro je i ovo rešenje (FOTO)

Novosti onlajn

12. 08. 2021. u 20:04

AKO nemate ležaljku, evo rešenja kako da se poduprete da možete da čitate knjigu.

ХИТ ФОТОГРАФИЈА СА ЈАДРАНСКЕ ПЛАЖЕ: Кад нема лежаљке - добро је и ово решење (ФОТО)

Foto: "Novosti"

Slika jednog mladića na plaži na hrvatskom primorju nasmejala je sve na mrežama, a i pokazala koliko umemo da budemo snalažljivi. Osim što je obično obložena mekim i udobnim sunđerom, prednost kežaljke je i pokretno uzglavlje, zbog čega je mnogo lakše čitati knjigu.

Ali jedan mladić je osmislio savršen sistem da to izvede i sa peškira. Za ovaj izum su mu bile potrebne 2 stvari – papuča i flaša vode.

Prizor momka koji čita knjigu oslanjajući se na flašu vode, poduprtu o plastičnu papuču nasmejao je sve na Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosečnog Dalmatinca", na kojoj je objavljena.

Usledili su duhoviti komentari, pa su neki zaključili da je sigurno reč o nekom “kvazi intelektualcu". Ipak, većina mu je čestitala na domišljatosti.

- Ovo se sigurno neki inženjer s dva fakulteta neće setiti da napravi.

Bilo je i onih koji su zaključili da se folira, te da dok on glumi intelektualca, njegova devojka (koja leži desno do njega) sigurno se dopisuje sa nekim drugim.

Javili su se i oni koji bi sve to izveli malo drugačije.

- Ja bih to obrnuto, knjigu pod glavu a potegnuo iz boce - napisao je jedan korisnik ove mreže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu