LOŠE VESTI IZ HRVATSKE: Plenković saopštio na sednici vlade - Nije dobro!

Novosti online

01. 07. 2021. u 15:33

DANAS u 13 sati održana je sednica hrvatske vlade.

ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ ХРВАТСКЕ: Пленковић саопштио на седници владе - Није добро!

Foto: EPA

Na današnjoj sednici uz informacije o aktuelnom stanju vezanom za koronavirus i zemljotres, na dnevnom redu je i nekoliko tačaka o ublažavanju posledica prirodne nepogode koja je nedavno pogodila Požeško-slavonsku županiju.

- Danas je stupila na snagu odredba o kovid potvrdi. Vrlo je važno da je ima što više građana. Ono što nije dobro je da ima više novih žarišta. Svaki takav kiks biće sankcionisan vrlo oštro, mislim prvenstveno na druge zemlje koje prate situaciju u Hrvatskoj. Što bude manje žarišta, biće nam bolja situacija - rekao je Plenković.

On je istakao i da Hrvatska ima mnogo neiskorišćenih doza vakcina.

Nema želje s hrvatske strane da se ljudima otežava prelazak BiH granice, tvrdi Andrej Plenković.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu