NEVIĐENA NAJEZDA KOMARACA U HRVATSKOJ: Zidovi su pocrneli od napasti, pogledajte nesvakidašnje scene (VIDEO)

Novosti online

09. 06. 2021. u 22:41

OGROMAN roj komaraca snimljen je u Sarvašu, prigradskom naselju Osijeka, dva dana nakon zaprašivanja iz aviona protiv ovih insekata.

НЕВИЂЕНА НАЈЕЗДА КОМАРАЦА У ХРВАТСКОЈ: Зидови су поцрнели од напасти, погледајте несвакидашње сцене (ВИДЕО)

Foto: Facebook

Autor nesvakidašnjeg snimka iz Hrvatske, koji se proširio društvenim mrežama, je sarvaški župnik Mario Brkić.

- Samo da vidite što je najezda komaraca. Pa ti sad živi u Sarvašu - kazao je Brkić na snimku pokazujući različite delove kuće i kancelarije.

Brkić kaže da je hteo da pokaže u kolikoj su meri komarci prisutni na tom području.

- Niko ne može biti kriv što ih ima toliko. Mi se ovde moramo nositi s takvom situacijom i moramo da se trudimo koliko god je moguće da učinimo nešto da se barem umanji ova najezda - navodi Brkić.

Dodaje i da je novo zaprašivanje komaraca sprovedeno već dan nakon što je snimak nastao.

(Dnevnik.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!