VEROVALI ILI NE: Jelen "ukrao" pušku lovcima i pobegao

Tanjug

24. 11. 2020. u 18:51

ČEŠKA policija zatražila je danas pomoć u rešavanju neobičnog slučaja, pošto je jelen "ukrao pušku" lovcu i pobegao.

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Јелен украо пушку ловцима и побегао

Foto J.J.Baljak

Do incidenta je došlo nakon što je pas uplašio jelena, koji je potom potrčao ka jednom od lovaca, pocepao mu rukav i zahvatio rogovima kaiš puške kalibra .22 Hornet, saopštila je policija.

-Puška, koju je lovac prebacio preko leve ruke - srećom bez municije - skliznula je na rogove jelena i nestala s njim- navela je policija.

Policija je saopštila da je drugi lovac kasnije spazio jelena, koji je i dalje "nosio pušku" na udaljenosti od oko klilometra, prenosi Rojters.

-Lovci su pretražili šumu, ali nisu našli pušku. Nije imao izbora nego da prijavi incident policiji- navela je policija dodajući da bi svi koji nađu oružje trebalo da kontaktiraju vlasti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!