DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 30. MART: Lav da bude oprezan, Škorpija da se pazi rasprave sa šefovima, Vodoliju očekuje romantičan susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

29. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Strelcu donosi za subotu 30. mart, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, kako ćete se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 30. МАРТ: Лав да буде опрезан, Шкорпија да се пази расправе са шефовима, Водолију очекује романтичан сусрет

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec astrološkoj kući kontakata sa strancima, donosi vam šanse za uvećanje prihoda, ali i zazaljubljivanje. Napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije i energičnosti, podstiče vas na akciju. Podložnost sportskim povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u astrološkom polju finansija i rizika, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Jupiterom, čini vas sklonim preterivanju, naročito u trošenju novca. Vanredni troškovi u vezi sa sređivanjem stambenog prostora. Promenite način ishrane.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec pravi sekstil sa Plutonom donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa partnerima iz inostranstva. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola logike i intelekta, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Strelcu donosi vam inspiraciju i motivaciju, ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, kao i pružanjem usluga. Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom, članovima porodice i šefovima. Osetljiva jetra.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju kreativnosti i motivacije, pod uplivom Plutona, simbola moći, donosi uspeh julskim Lavovima. Naglašen znak Riba fokusira vas na saradnju sa strancima, ali danas budite oprezniji prilikom dogovora s njima. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa i komunikacija, pravi napet aspekt sa Merkurom, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i verbalne sukobe. Pozicija Meseca donosi uspeh umetnicima. Klonite se rasprava sa članovima porodice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Neptuna, simbola mašte i inspiracije, u odnosu na Mesec u Strelcu, donosi vam uspeh i novac ako se bavite intelektualnim ili poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Naglašen znak Riba utiče na pojačanu nervnu napetost.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkoj kući posla, pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, donosi vam uvećanje prihoda preko aranžmana sa strancima. Ipak, biće i vanrednih troškova, kao i rasprava sa nadređenima. Dopada vam se jedan vodeni znak, moguće Ribe.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u vašem znaku pravi sjajan aspekt sa Neptunom, donoseći vam mogućnosti za zaradu preko porodičnog ili drugog vida privatnog biznisa, posla koji podrazumeva češća putovanja. Izbegavajte rasprave sa partnerom. Smanjite unos šećera.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući mašte ali i ograničenja, pod uplivom vašeg vladaoca Saturna, planete kašnjenja, donosi vam usporavanje ili odlaganje realizacije nekog poslovnog aranžmana. Kriza u odnosu sa bračnim partnerom. Osetljiva jetra.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec prelazi preko astrološkog polja društvenog života donoseći vam mogućnost poslovnog dogovora preko prijatelja. Aspekt sa Neptunom nagoveštava romantičan susret sa Strelcem. Bračni partner je nepoverljiv, jer sumnja u vašu iskrenost.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkoj kući karijere, pod uplivom vašeg vladaoca Neptuna, donosi vam motivaciju, ako se bavite umetnošću, veb-dizajnom, sportom. Dugogodišnji partner je nezadovoljan zato što mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!