DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 3. NOVEMBAR: Ovna očekuje romansa na poslu, Škorpija i Strelac da se paze rasprave

Astrolog: Marina Jungić Milošević

02. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 3. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 3. НОВЕМБАР: Овна очекује романса на послу, Шкорпија и Стрелац да се пазе расправе

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec obrazuje opoziciju sa vašim suvladaocem Plutonom, planetom moći i bogatstva, pa budite oprezniji prilikom ulaganja novca. Pozicija asteroida Hipnos, Ovnovima treće dekade donosi romansu na radnom mestu. Provodite više vremena u prirodi.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Venere, podstiče vaše ambicije, ali vam donosi i vanredne izdatke, naročito ako radite u zdravstvu, bavite se intelektualnim ili uslužnim delatnostima. Jedna Škorpija misli na vas.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, pod uticajem Meseca iz astrološke kuće novca, čini vas spremnim da se posvetite realizaciji nekog projekta koji zahteva preciznost. Izazovni aspekti Venere donose vam susret sa starom simpatijom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Zbog napetog aspekta između Plutona i vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija u vašem znaku, voljena osoba pokušava da vam nametne svoju volju. Izbegavajte konflikte i rasprave sa autoritetima. Jedan Jarac misli na vas.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Naglašena astrološka polja intuicije i strasti, sa Mesecom i Neptunom, podstiču vašu želju za komunikacijom sa Bikom, Rakom ili Ribama. Aspekti vašeg vladaoca Sunca donose vam novac, ako se bavite intelektualnim ili uslužnim delatnostima. Nesanica.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa u astrološkoj kući biznisa, podstiču vaše ambicije donoseći vam novac, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Opozicija između Meseca i Plutona, u večernjim satima, nagoveštava susret sa Škorpijom.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicije vašeg vladaoca Venere i Urana, planete koja upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam poznanstvo preko interneta sa Vodolijom ili Blizancima. Honorarni angažman sa osobama koje žive u inostranstvu, donosi vam još poslovnih ponuda.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca, simbola emocija, u astrološkoj kući kontakata sa strancima, nagoveštava poznanstvo sa osobom koja često putuje zbog posla. Napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, upozorava da izbegavate rasprave sa ženama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Dobri aspekti između Meseca i vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, donosi vam novac preko poslova koji podrazumevaju česta putovanja. Zbog spoja Merkura i Marsa, planeta komunikacija i sukoba, pazite se osoba koje vam mogu raditi iza leđa.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn pravi napet aspekt sa Venerom, donoseći vam mogućnost susreta sa starom simpatijom ili osobom koja dolazi sa nekog puta. Pozicija Meseca sa Plutonom u vašem znaku, rođenima krajem znaka donosi rasprave sa partnerom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti vašeg vladaoca Urana i Venere, donose vam nove ideje ako vaš posao ima veze sa turizmom, ugostiteljstvom, uslužnim delatnostima, medijima. Pozicije Meseca i Marsa u poljima posla i novca donosi vam novac. Strastveni susret sa Lavom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u izazovnom aspektu sa Plutonom, donosi vam udvaranje osobe koja u jednom trenutku može preći granicu prijateljstva. Pozicija vašeg vladaoca Neptuna, donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako vaš posao ima veze sa umetnošću ili sportom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)