POSLEDNJI POZDRAV: Internet Explorer dobio nadgrobni spomenik (VIDEO)

Novosti online

19. 06. 2022. u 22:22

INTERNET Eksplorer otišao je sredinom juna 2022. godine u istoriju, a za njim posebno žali, očigledno i previše, zvanična Južna Koreja koja se do poslednjeg dana oslanjala na taj komad ćudljivog i prevrtljivog Microsoft softvera.

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ:  Internet Explorer добио надгробни споменик (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U toj zemlji Internet Eksplorer dobio je spomenik - prvi takav jednom internet pregledaču u svetu, a sve zbog odluke da bude primaran browser državnih institucija (?!!).

Spomenik je podignuo Jung Ki-jung, južnokorejski softverski inženjer i veb dizajner, a u znak sećanja na propast Internet Eksplorera proveo je čak mesec dana dizajnirajući i izrađujući spomenik.

Sve to ga je koštalo, osim mesec dana života, i 36.000 dinara u našoj valuti!

- Bio je dobar alat za preuzimanje drugih pregledača interneta", napisano je na spomeniku, a i dan-danas se to u nešto izmenjenom obliku govori za sve pregledače interneta, koji nisu Chrome :).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju