VIDOVDANSKA AKADEMIJA U ZRENJANINU: Priznanja učenicima generacije

B. G.

29. 06. 2022. u 11:22

NA tradicionalnoj Vidovdanskoj akademiji u Kulturnom centru u Zrenjaninu uručena su priznanja učenicima generacije u svim zrenjaninskim osnovnim i srednjim školama u protekloj školskoj godini.

ВИДОВДАНСКА АКАДЕМИЈА У ЗРЕЊАНИНУ: Признања ученицима генерације

foto: Grad Zrenjanin

 Za učenike generacije proglašeno je ukupno 43, 31 osnovac i 12 učenika srednjih škola, koji su se istakli ne samo ostvarenim rezultatima u školi, nego i u vanškolskim aktivnostima, uspesima na takmičenjima u sportu, nauci, kao i društvenim angažovanjem, a nagrade su im uz čestitke uručili gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, predsednik organizacije Svetosavlje Dragan Vidaković i sveštenik SPC, protođakon Predrag Nenin.

foto: Grad Zrenjanin

   

  U ime svih učenika generacije zahvalila se kadetska reprezentativka Srbije u odbojci Sara Todorović, učenica Osnovne škole Žarko Zrenjanin, dobitnica više nagrada na raznim takmičenjima.

foto: Grad Zrenjanin

 


   Posebno priznanje prosvetnom radniku za postignute rezultate u obrazovanju i vaspitanju učenika i primeru koji daje svojim odnosom prema deci, zasluženo je pripalo Sofiji Grujić, nastavnica fizike i hemije u osnovnim školama Jovan Dučić u Kleku i Dositej Obradović u Farkaždinu, a uz povelju i novčanu nagradu, prvi put je dodeljena i osveštana ikona Svetog Save.
 

BONUS VIDEO:

Otkriven spomenik Meši Selimoviću: Svečanost na Vidovdan u Andrićgradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)