ŽENSKO SRCE NA BINI: Otvorena izložba koncertnih fotografija Marine Pešić, posvećena damama (FOTO)

M.Ć.

08. 03. 2021. u 18:08

SIMBOLIČNO, na Dan žena, u Galeriji RTS, u Svetogorskoj ulici Beogradu je otvorena izložba koncertnih fotografija "Zvuk ženskog srca" koju autorka Marina Pešić realizuje zajedno sa Radio Beogradom 202.

ЖЕНСКО СРЦЕ НА БИНИ: Отворена изложба концертних фотографија Марине Пешић, посвећена дамама (ФОТО)

Foto: S.O.

Na slikama, nastalim od 2016. godine naovamo, koje će posetioci moći da vide do 20. marta, Marina, inače veliki ljubitelj, pre svega, rokenrola, bluza i džeza,  kroz svoj objektiv je predstavila više od 40 dama sa naše, ali i regionalne i svetske scene, kao što su Bisera Veletanlić, Gabi Novak, Ivana Peters, Tijana Sretković i Jelena Pudar ("Neverne bebe"), Maja Cvetković ("I-plej"), Džoan Baez, Karo Emerald, Bet Hart, Ana Popović...  Neke od njih su svojim prisustvom uveličale otvaranje izložbe, koje je organizovano potpuno u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.

Foto: S.O.

Prisutnima se na otvaranju obratila Milica Kuburović, glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 202:

- Draga Marina Pešić je, zajedno sa nama, želela da vam dočara neke od najemotivnijih trenutaka koje su ove dame koje vidite ovde pored mene, i neke druge, kao i neke svetske zvezde, imale na bini. Posebno nam je drago što mi time, makar na simboličan način, možemo da damo podršku damama na bini. Takođe nam je jako drago što su sve fotografije napravljene za vreme koncerata, bez statičnog i veštačkog poziranja.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!