RAZBIJENA SLIKA PORODIČNE IDILE: Kantautor Srđan Marjanović romanom "Nisam ti baš sve rekao" pokazao da u sebi nosi spisateljski talenat

D. B. M.

21. 01. 2021. u 12:23

NOVOM pesmom Srđan Marjanović najavio je svoj treći roman pod nazivom "Nisam ti baš sve rekao" - u izdanju "Nove poetike".Pesmu je snimio sa saksofonistom Jovanom Maljokovićem, jer glavni junak knjige svira saksofon.

РАЗБИЈЕНА СЛИКА ПОРОДИЧНЕ ИДИЛЕ: Кантаутор Срђан Марјановић романом Нисам ти баш све рекао показао да у себи носи списатељски таленат

PROMO

- Izmaštanu priču današnjice Marjanović u romanu slika toliko opipljivom realnošću da naprosto izgleda kao da vam se ispoveda neki od bliskih prijatelja - napisala je recenzent Jelena Dilber. - Naš proslavljeni kantautor, gitarista, muzički novinar i producent, svojim trećim romanom pokazao je da u sebi nosi veliki talenat ne samo kada je u pitanju muzika, već da je umetnik i pisane reči.

Glavni lik romana Borjan Petrović je cenjeni četrdesetogodišnji saksofonista koji sa svojim bendom nastupa po prestoničkim klubovima. On je i porodičan čovek koji je u supruzi Mariji i ćerki Uni pronašao sigurnost i utočište toliko dragoceno u današnjem svetu otuđenosti i prepredenosti. Međutim, jedno naizgled bezazleno neverstvo razbiće u paramparčad sliku porodične idile i učiniće da mu život nepovratno krene nizbrdo.

Marjanović je do sada objavio dva romana "Žice" i "Ok,presvući ću se".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere