ĆERKA MUSTAFE NADAREVIĆA SKRHANA BOLOM: Potvrdila da joj je otac preminuo i poručila ovo

Novosti online

22. 11. 2020. u 16:32

GLUMAC Mustafa Nadarević preminuo je danas u Zagrebu nakon duge borbe s opakom bolešću. Za hrvatske medije oglasila se i njegova ćerka koja je potvrdila da joj je otac preminuo.

ЋЕРКА МУСТАФЕ НАДАРЕВИЋА СКРХАНА БОЛОМ: Потврдила да јој је отац преминуо и поручила ово

Foto: Printskrin

Nana Nadarević, kako javljaju mediji iz Zagreba, gde je Mustafa proveo najveći deo života i preminuo, kroz suze je potvrdila tužnu vest. Ona je kratko rekla da nema komentar, a zatim i zamolila sve da imaju razumevanja za njihovu porodicu koja prolazi kroz težak životni period.

Podsetimo, Mustafa Nadarević rođen je u Banja Luci 1943. godine. Publika u Srbiji najviše ga je upamtila po ulozi Izeta Fazilinovića u seriji koju je snimao punih devet godina.

Pre dva meseca on se hrvatskim novinarima zahvalio što brinu i raspituju se za njegovo zdravstveno stanje, nakon što se iz krugova bliskih Mustafi saznalo da je loše. Govorio je da bolest shvata kao deo života.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024