NJEGOV LIK ĆE USKORO OŽIVETI: Kolege se oprostile od preminulog glumca Ivana Bekjareva

I.M.

17. 11. 2020. u 16:17

ЊЕГОВ ЛИК ЋЕ УСКОРО ОЖИВЕТИ: Колеге се опростиле од преминулог глумца Ивана Бекјарева

Foto: Milena Anđela

EKIPA igranog filma „Bilo jednom u Srbiji“, koju je činio i juče preminuli glumac Ivan Bekjarev, uputila mu je poslednji pozdrav porukom da je bio, ali i da ostaje u timu ovog igranog filma koji je sniman u Leskovcu i njegovoj okolini.

Bekjarev je igrao lik inspirisan čovekom koji je više puta biran za gradonačelnika Leskovca početkom prošlog veka zbog čega je prozvan „tatko na narod“.

- Film je, kao i sam život, čudo. Ivan nas je napustio, a njegov „tatko na narod“ će, ipak, uskoro oživeti. Baš onako kako ga znamo. Šeretski, gospodski, sa večno prisutnim osmehom na licu. Bila nam je čast, privilegija i zadovoljstvo da podelimo trenutke poslednjih glumačkih dana sa velikim srpskim glumcem Ivanom Bekjarevim - navedeno je u saopštenju - Zračio je toplinom i radošću što će se još jednom otisnuti u začarani svet fantazije i pretvoriti u lik koji će biti na milionima ekrana onih koje nikada nije upoznao, onih koji ga vole i danas su tužni.

Snimanje filma i televizijske serije „Bilo jednom u Srbiji“ prekinuto je krajem prošlog meseca nakon što je stigla zvanična potvrda da je poznati glumac pozitivan na virus korona. Prema najavama produkcijskog tima ovaj posao biće nastavljen na proleće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)