NEMA VIŠE 20TH CENTURY FOX: Promenjen naziv čuvenog filmskog brenda

A. P.

12. 08. 2020. u 23:07

JEDAN od najpoznatijih brendova u istoriji filmske TV industrije, 20th Century Fox, od juče više ne postoji, jer je novi vlasnik, kompanija "Volt Dizni", objavila da će se od sada zvati 20th Television.

НЕМА ВИШЕ 20TH CENTURY FOX: Промењен назив чувеног филмског бренда

Novi i stari amblem

Potez je usledio nakon što je "Dizni" izbacio naziv Foks iz svih svojih 20th Century Fox filmova još u januaru. Inače, "Dizni" je prošle godine zaključio ugovor vredan 71 milijardu dolara i kupio imovinu kompanije "Foks".

- Slavni logo i naslovna kartica, na kojima su reči postavljene iznad reflektora, ostaće isti, samo što će biti napisano 20th Television - kazao je predsednik televizijskih studija Krejg Hanegs.

Novi logo i grafika pojaviće se u svim novim epizodama ove TV kuće koje kreću od jeseni. Stariji naslovi, koji su već emitovani, zadržaće nekadašnji logo i ime.

"Dizni" je ranije saopštio da je izbrisao "Foks" jer bi moglo biti zbunjujuće - naime, preostala imovina "Foksa", kao što su Fox Entertainment, Fox Sports i Fox News, deo su korporacije "Foks" koja nema nikakve veze s "Diznijem".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)