Pogledajte prvu fotografiju sa snimanja serije o Jeleni Marjanović (FOTO)

Jl. B.

12. 08. 2020. u 16:45

Погледајте прву фотографију са снимања серије о Јелени Марјановић (ФОТО)

Facebook

PRVA klapa serije "Pevačica", u režiji Miloša Kodema, pala je jutros u divnoj staroj kući na Dedinju.

Scenario, koji potpisuju Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, privukao je pažnju javnosti i pre početka snimanja jer se radnja serije oslanja na četiri godine nerešeno ubistvo folk pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Ipak, zaplet se neće baviti samo misterioznim zločinom već će prikazati i trnovit put do zvezda.

U glavnoj ulozi, kojom će ostvariti debi pred kamerama, gledaćemo mladu zvezdu Milicu Pavlović. Detektive koji istražuju pevačicinu smrt tumačiće glumac iz Banjaluke Zlatan Vidović i Igor Đorđević, koji se već prvog dana snimanja našao u kadru.

Foto: Vladimir Avramović

Na setu se pojavila i mlada glumica Jelena Grujičić, koja igra glavnu pevačicinu suparnicu Emiliju. Važne likove iz pevačicinog života dočaraće i Nikolina Friganović iz Banjaluke, kao i Miodrag Dragičević.

Snimanje serije, u čijoj produkciji učestvuju Dandelion Inc i "Film danas" u saradnji sa "Telekomom Srbije", trajaće do 12. novembra. Prva sezona serije, od 12 epizoda, biće emitovana na kanalu Superstar TV tokom iduće godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

buki

12.08.2020. 17:26

Čudi me da Radoš Bajić nije došao na ideju da ekranizuje ovu temu kojom nas naša dnevna štampa obasipa već dugo vremena. To bi bio pun pogodak, i naravno da bude plaćen iz budžeta za taj "poduhvat".

buki

14.08.2020. 09:20

@Baba - Нисте схватили САРКАЗАМ на тему шта ми све плаћамо из буџета. Новине, које су месецима на насловној страни имале слику ове убијене жене могу да не купим, али да мој динар дају још и за снимање ове болесне серије превазилази све мере.

Stivens

13.08.2020. 02:55

Da li je moguće da je našim "umetnicima" ovo inspiracija da u toku nezavršenog sudskog procesa svi zdušno naprave film o nesrećnoj ženi, čiji ubica još nije pronađen i nalazi se na slobodi. Iz moralnih razloga je neprimereno snimati ovakav film.