ČIM je diplomirao glumu na FDU, priključio se legendarnom beogradskom pozorištu Atelje 212, što se smatra privilegijom izuzetnih.

Rastko

10.08.2020. 08:53

Normalno da je proslost imala bolju buducnost jer se u njoj manje kralo manje lagalo manje mafija bilo ma svega je bilo manje sto je zapravo realno BOGATSTVO dok u sadasnjosti svaka susa po svaku cenu nastoji da IMA svega na pretek i to sad i odmah ILI ......

Rastko

10.08.2020. 08:59

Ocekujem da ce vrlo brzo vrana vrani poceti da vadi oci pa da najzad pocnemo da zivimo zivot iz pocetka kako treba kako se valja i kako nam dolikuje, a ako mi koji samo tumaramo kroz zivot kao statisticke greske i ident brojevi za placanje racuna i ne docekamo onda ce barem docekati nasa deca unuci.....nadam se !?

Rastko

10.08.2020. 09:06

Najbolje vreme je kad se covek oseca nit glup nit pametan nit bogat nit siromasan nit sposoban nit siromasan ....dakle u zlatnoj sredini nit tamo nit amo vec SAMO da kao ribica zna da pliva medj piranama barakudama ajkulama krokodilima i hobotnicama narocito , onako u sva 4 stila I po potrebi prsno lednjo kraul i delfin pa sta mu bog da.

Rastko

10.08.2020. 09:17

Svi koji su pre 20 godina verovali u demokratiju i kapitalizam i da ce im ona u odnosu na grozan socijalizam doneti bolji zivot danas su debelo razocarani i u tezoj depresiji od svih nas koji smo bili svesni kakvo ZLO i PATNJU ono sa sobom nosi i za sta leka NEMA nigde u svetu. Najgore od svega je sto smo se tada uz pomoc kuke i motike samoopredelili da zivimo zivot kao sav "normalan" svet a SVE STO NAM SE danas desava SAMO je posledica te miline .

Rastko

10.08.2020. 09:31

NE vec je buducnost ta koja je imala bolju proslost ali smo joj mi sadasnjaci to svesno pokvarili jer djubre od storije uvek preskace da zbori o nama i nasim delima u sadasnjem vremenu vec samo kad odapnemo papke i pripadnemo svetloj proslosti i tako redom e pa DOSTA JE BILO neka placu malo i buduce generacije a NE samo mi.