IZLOŽBA UMETNIKA I KUSTOSA BUDUĆNOSTI: Nova "Inter/akcija" u Salonu Muzeja grada Beograda

M.A.K.

30. 11. 2023. u 18:38

ZAJEDNIČIM nastupima najmlađih generacija akademskih umetnika i kustosa sa beogradskih - Fakulteta likovnih umetnosti i Odeljenja za istoriju umetnosti Filozofskog fakulteta, pod nazivom "Inter/akcija", pridružili su se pre dve godine i oni sa Akademije umetnosti u Banjoj Luci, uz podršku Muzeja savremene umetnosti RS.

ИЗЛОЖБА УМЕТНИКА И КУСТОСА БУДУЋНОСТИ: Нова Интер/акција у Салону Музеја града Београда

Foto promo

Ove godine će se centralni deo programa "Inter/Akcija", zajednička izložba održati u Salonu Muzeja grada Beograda, a otvaranje je u petak, 1. decembra u 19 časova. 

Rradove će predstaviti šesnaest umetnica i umetnika. Tako će postavku činiti dela Anje Petrović, Ive Dimitrijević, Ksenije Vučićević, Anje Arambašić, Saške Kovačević, Aleksandra Smederevca, Zorane Stevanović, Lene Jovanović, Jane Jovašević, Bojane Branković, Galine Mitrović, Ivana Jankovića, Aleksandra Žmirića, Dušana Kovačevića, Miloša Vučena, Nikole Tomić.

Izložba se ostvaruje u saradnji sa studentkinjama i studentima istorije umetnosti Dunjom Belić, Katarinom Kuč, Ivanom Vujasinović, Bojanom Milenkovićem i Mirkom Kokirom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)