KAKO SE FINANSIRAJU POZORIŠTA U SRBIJI: Serija foruma o stvaralaštvu u teatru

V.V.S.

23. 10. 2023. u 14:35

U GALERIJI Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka, u sredu 25.oktobra, održaće se nova tribina u ovogodišnjoj seriji foruma o opravdanju stavaralaštva pod naslovom "Načini finansiranja pozorišta u Srbiji".

КАКО СЕ ФИНАНСИРАЈУ ПОЗОРИШТА У СРБИЈИ: Серија форума о  стваралаштву у театру

foto promo

Forum je posvećen pozorištu, pozorišnim umetnicima, teoretičarima i stručnjacima koji će govoriti na koji način pozorišno stvaralaštvo odgovara na izazove stradanja, apsurda, neukusa, neznanja, urušavanja i nebića.

Uloga pozorišta u razvoju kreativnog sektora u Srbiji, finansiranje pozorišta, značaj pozorišnih festivala i kako razvijati pozorišnu publiku,samo su neka od pitanja koja će se, kroz dijalog pozorišnih profesionalaca, predstaviti široj publici.

Moderator Foruma je dramaturg Aleksandar Đaja,a u programu učestvuju Radovan Jokić, pomoćnik Ministra kulture za savremeno stvaralaštvo, Aleksandra Delić, producentkinja i Olivera Viktorović Đurašković, glumica i vlasnica PAN teatra. Forum o opravdanju stvaralaštva organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)