ROĐENDAN "NA IVICI BUDUĆNOSTI": Koncertna promocija albuma benda KIKA

M. N. M.

23. 02. 2023. u 16:49

KONCERTNA promocija albuma "Na ivici budućnosti" glumice, alt pop pevačice i kantautorke Kristine Kike Jovanović i njenog benda KIKA u "Zappa Bazi" biće održana u četvrtak, 9. marta od 21 čas.

РОЂЕНДАН НА ИВИЦИ БУДУЋНОСТИ: Концертна промоција албума бенда КИКА

Vuk Papić

Kristina Kika Jovanović, frontmenka benda, publici je poznata po televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama, a u svet muzike je uplivala kao prateći vokal benda "E-Play". Sa bendom KIKA objavila je prvi studijski album "Posledica puberteta", a nakon toga i samostalni album "Na ivici mogućnosti".

Članovi alternativnog pop benda KIKA su: Kristina Kika Jovanović (vokal), Andreja Jovanović (bubanj), Matija Anđelković (klavijature) i Branko Spasić (bas gitara). Gost na albumu "Na ivici mogućnosti" je Aleksandar Sedlar, a mastering za pesme je radio Goran Antović.

- Svirka uživo je, za nas, jedan od najboljih aspekata muzike, ako ne i najbolji, baš zbog razmene energije. Publika je peti član našeg benda. Na koncertu ćemo izvoditi pesme sa albuma, kao i par novih stvari koje će premijerno biti izvedene pred publikom. Uz saradnju sa izdavačkom kućom "Long Play" i uz podršku SOKOJ, muzika KIKA benda je napustila papir, stan, studio i sada je dostupna svima - rekla je Kristina Kika Jovanović povodom nastupa i proslave prvog rođendana albuma.

Album "Na ivici budućnosti" je propraćen sa dva spota i vizualima. Spot za pesmu "Pokvarila" režirala je Ana Miladinović, a "U mraku" Jelena Pavlović. Vizuale za preostale singlove sa albuma je radila vizuelna umetnica Maja Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu