NAPOKON SPREMNA DA ISPRIČA SVOJU PRIČU: U filmu "Crna udovica" Skarlet Johanson se vraća u mračnu prošlost špijunke Nataše Romanove

D. B. M.

17. 06. 2021. u 16:49

GLUMICA Skarlet Johanson se vraća u mračnu prošlost špijunke Nataše Romanove u filmu "Crna udovica", prvom u četvrtoj fazi "Marvelovog univerzuma", koji će se prikazivati u našim bioskopima od 8. jula.

НАПОКОН СПРЕМНА ДА ИСПРИЧА СВОЈУ ПРИЧУ: У филму Црна удовица Скарлет Јохансон се враћа у мрачну прошлост шпијунке Наташе Романове

MCF MegaComFilm

MCF MegaComFilm

Tekst potpisa

Johanson koja je prvi put ušla u lik Nataše Romanove 2010. u Marvelovom filmu "Ajronmen 2", izjavila je da je deceniju provela u koži Crne udovice i da je špijunka napokon spremna da sama ispriča svoju priču:

- "Crna udovica" je različita od svih filmova iz sveta Marvela, jer su osećanja stvarna, scene borbe su prave, a rediteljka od vas traži brutalnu, neugodnu istinu u svakoj sceni.

MCF MegaComFilm

Tekst potpisa


U filmu "Crna udovica" debituje glumica Florens Pju koja tumači lik ubojite i beskompromisne Jelene, sestre Nataše Romanove. Ovaj intrigantni dvojac će na nekonvencionalan način pokazati dinamiku porodičnih odnosa. Evropska i holivudska zvezda Rejčel Vajs ("Jastog", "Moja rođaka Rejčel", "Miljenica") o filmu je rekla kratko - "Ovo nije film, ovo je stvarnost". Rame uz rame sa njom su Dejvid Harbor poznatiji kao Crveni čuvar i Robert Dauni Džunior, fanovima "Osvetnika" dobro poznat kao Ajronmen.
Težina priče i iskrenost emocija su uverljivi zahvaljujući australijanskoj rediteljki Kejt Šortlend ("Somersault", "Lore") koja se trudila da u sve likove utka ljudskost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)