UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U VRANJU: Nakon kraće rasprave zadao više udaraca Vojislavu (50)

D. R.

26. 03. 2021. u 14:13

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Vranju, brzom akcijom, uhapsili su I. Š. (1996) iz ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, usmrtio pedesetogodišnjeg sugrađanina Vojislava S.

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО У ВРАЊУ: Након краће расправе задао више удараца Војиславу (50)

Foto: D. R.

On se sumnjiči da je jutros u dvorištu porodične kuće u Vranju, nakon kraće rasprave, zadao više udaraca pedesetogodišnjaku, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.


Telo stradalog je pronađeno u petak ujutru i, prema svedočenjima suseda, radi se o Vojislavu S., poznatom gradskom liku, bez zaposlenja, rodom iz obližnjeg Balinovca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!