MOŽDA ĆE REĆI DA SAM SILOVAO I DECU: Oglasio se Branislav Lečić, u petak daje iskaz

Novosti online

24. 03. 2021. u 19:27

KAO BOMBA je odjeknula vest da je misteriozni moćnik koji je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld navodno glumac Branislav Lečić.

МОЖДА ЋЕ РЕЋИ ДА САМ СИЛОВАО И ДЕЦУ: Огласио се Бранислав Лечић, у петак даје исказ

Foto: V. Danilov

Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

- Primetio sam da sam ja u medijima već osuđen, da svi misle da sam ja silovatelj, da sam ja monstrum, da sam ja čovek koji je podlac, koji je licemer, jer eto, sposoban je i za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu... - rekao je Lečić.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao.

- Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje -rekla je u svojoj ispovesti Danijela za "Insajder".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)