PROLAZE KROZ CRVENO, DIVLJAJU NA DRUMU: Policija isključila 49 pijanih i drogirani vozača

Tanjug

22. 03. 2021. u 15:28

POLICIJA je tokom prošle sedmice zbog nasilničke vožnje iz saobraćaja isključila 20 vozača, a 29 zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

ПРОЛАЗЕ КРОЗ ЦРВЕНО, ДИВЉАЈУ НА ДРУМУ: Полиција искључила 49 пијаних и дрогирани возача

Goran Ćirović

Kada je reč o nasilničkoj vožnji, precizira se da je 16 vozača isključeno zato što su vozili dok su bili u stanju potpune alkoholisanosti, a dvojica zbog više prolazaka na crveno svetlo na semaforu.

Jedan vozač je isključen zbog preticanja kolone vozila preko pune linije, a jedan jer je na auto-putu vozio brzinom od 224,5 kilometara na čas.

Najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje u Beogradu, ukupno sedam.

Među vozačima isključenim zbog vožnje pod dejstvom psihoaktiivnih supstanci, 15 je bilo pod dejstvom kanabisa a tri pod dejstvom kokaina.

I ovde je najveći broj isključenih bio u Beogradu, njih 12, navodi se u saopštenju MUP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!