ZAPLENA NA GRANICI: Na Gradini otkriven automobil "nafilovan" steroidima

Tanjug

01. 03. 2021. u 13:17

NA prelazu Gradina, carinici su otkrili automobil u čijim svim fabričkim šupljinama su bili skriveni anabolički steroidi.

ЗАПЛЕНА НА ГРАНИЦИ: На Градини откривен аутомобил нафилован стероидима

Foto: Tanjug/Tanja Valić

Kako je saopštila Uprava carina, carinici su 26. februara otkrili automobil koji je bio "nafilovan“ anaboličkim steroidima.

Prekršaj je otkriven prilikom kontrole "opel omege" pirotske registracije, kojim je sam putovao 54-godišnji srpski državljanin.

Na pitanje da li ima nešto da prijavi vozač je odgovorio da nema ništa, ali su detaljnom kontrolom najpre u šupljinama bočnih stranica prtljažnika pronađene kutije anabolika.

Potom su kutije pronađene i šupljine levih i desnih zadnjih vrata, a na kraju su kutije steroida pronađene i u šupljinama oko motora, kao i u ladici za dokumentaciju ispred suvozačkog sedišta.

Oko 350 kutija različitih skupih preparata preuzeli su policija i tužilaštvo, kao i vozača i automobil.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!