STIGLI REZUTATI OBDUKCIJE UBICE IZ VRANJA: Sebi oduzeo život jednim metkom iz pištolja kojim je presudio Sari (27)

J.S.

25. 02. 2021. u 14:23

REZULTATI obdukcije tela Marjana Stamenkovića koji se ubio u toku policijske akcije još uvek nisu dostavljeni vranjskom Višem javnom tužilaštvu u Vranju, ali kako nezvanično saznajemo obdukcija je pokazala da je Marjan sebi oduzeo život jednim hicem iz pištolja, čime se stalo na put spekulacijama koje kruže gradom da je Marjana ubila policija tokom akcije nakon što je lociran.

СТИГЛИ РЕЗУТАТИ ОБДУКЦИЈЕ УБИЦЕ ИЗ ВРАЊА: Себи одузео живот једним метком из пиштоља којим је пресудио Сари (27)

Foto: Fejsbuk

Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, Marjan je u sebe ispalio jedan metak u predelu iznad desnog uha, pa je obdukcija pokazala da je zadobio smrtonosnu dijagonalnu izlazno - ulaznu ranu, nastalu prislanjanjem oružja.

Podsećamo da je Marjan Stamenković sa šest hitaca iz pištolja ubio Saru Asanović, na benzinskoj pumpi u Vranju, da bi nakon trodnevne potrage bio lociran u šupi u ulici Ive Andrića, gde je u toku policijske akcije oduzeo sebi život.

Inače, Marjan Stamenković nije još uvek sahranjen. Kako saznajemo, porodica je odbila da sahrani ubicu iz Vranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!