PRONAĐEN MRTAV: Telo vlasnika turističke agencije uz Rume pronašli šetači

S.K.

19. 02. 2021. u 18:44

VLASNIK turističke agencije ''Panonija Turs'', P. D.(65) iz Rume, pronađen je u četvrtak oko 16 i 30 časova mrtav sa prostrelnom ranom, koja je najverovatnije nastala iz vatrenog oružja.

ПРОНАЂЕН МРТАВ: Тело власника туристичке агенције уз Руме пронашли шетачи

Foto: Depozit

Telo muškarca primetili su šetači, koji su to popodne boravili na izletištu Borkovca. Na lice mesta izašla je odmah ekipa Doma zdravlja, koja je mogla da konstatuje samo smrt a obaveštena je i policija.

Prema nezvaniničnim informacijama sumnja se da je ovaj šezdesetpetogodišnji čovek izvršio samoubistvo.

Inače, pored turističke agencije koju je Petar imao, bio je i organizator različitih manifestacija, koje su Rumu promovisale na najlepši način.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!