UBILA ĆERKU PA SEBE: Stravični detalji porodične tragedije u Beogradu

J. D.

13. 02. 2021. u 08:02

BEŽIVOTNA tela Nade M. (66) i njene ćerke Ane M. (35) pronađena su juče ujutru u njihovom stanu u Budimskoj ulici u Beogradu.

УБИЛА ЋЕРКУ ПА СЕБЕ: Стравични детаљи породичне трагедије у Београду

Foto: RTS printskrin

Pripadnici policije tela su našli sa ubodnim ranama po telu, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o ubistvu i samoubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, pretpostavlja se da je majka prvo ubila ćerku, a zatim presudila sebi. Nezvanično se pominje da je ćerka dugo patila od psihičkih problema i da je u poslednje vreme bila agresivna prema majci. Navodno, očajna žena nije znala kako sa tim da se izbori, pa je, navodno, u trenutku slabosti odlučila da ubije ćerku, a onda i sebe. Ekipe Hitne pomoći su po pozivu odmah izašle na teren, ali dežurni lekari su mogli samo da konstatuju smrt dve žene.

- Poziv smo primili oko šest časova, nažalost pomoći nije bilo, jer su žene preminule od zadobijenih ubodnih rana - saopštili su nam iz beogradske Hitne pomoći.

Tragediji je prethodila drama u noći između četvrtka i petka, kada je jedna žena oko tri sata pozvala policiju i rekla da je dobila poziv od sestre, koja joj je telefonom saopštila da će izvršiti samoubistvo. Žena je zatim u pratnji policije došla pred vrata stana u Budimskoj, a čim su ušli unutra zatekli su stravičan prizor. Tela su bila na krevetu, pored njih lokva krvi i nož za koji se pretpostavlja da je njime jedna od žena prvo ubila drugu, a zatim sebe.

Obdukcija

Tela majke i ćerke preneta su na Institut za sudsku medicinu na obdukciju, koja bi trebalo da pokaže tačno vreme i uzrok smrti.

Komšije u zgradi, koja se nalazi na Starom gradu, za nastradale žene imaju samo reči hvale. Dodaju i da tragediji nije prethodila nikakva rasprava, niti su primetili bilo šta čudno što bi moglo da nasluti nesreću.

- Viđali smo se u prolazu, znam da su majka i ćerka živele u tom stanu, bile su veoma drage i prijatne komšinice, ne znam šta je moglo tako strašno da se desi i da neku od njih natera na tako strašan postupak - priča jedna od komšinica.

- Naša zgrada je mala, ima samo desetak stanova, ali ništa tokom noći niko nije čuo. Samo smo primetili policiju kad smo ustali, i ostali smo šokirani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!