PRONAĐENA SMRZNUTA 200 METARA OD KUĆE: Detalji užasa kod Medveđe - majci troje dece nije bilo spasa

I. M.

16. 02. 2021. u 12:51

I.J. (34) iz Leca, u opštini Medveđa, pronađena je bez svesti, 200 metara od svoje kuće u Rudničkoj koloniji gde je živela, a uprkos naporima lekara da joj sačuvaju život ona je posle nešto više od jednog sata podlegla posledicama smrzavanja.

ПРОНАЂЕНА СМРЗНУТА 200 МЕТАРА ОД КУЋЕ: Детаљи ужаса код Медвеђе - мајци троје деце није било спаса

Foto: V. Mitrić

Nesrećnu ženu pronašao je, u ponedeljak nešto posle pet časova, jedan od radnika rudnika „Lece“ i odmah pozvao Hitnu pomoć.

U Policijskoj upravi u Leskovcu nam je potvrđeno da im je slučaj smrti ženske osobe prijavljen u ponedeljak oko sedam časova.

- Radi se o zadesnoj smrti odnosno o posledici smrzavanja. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo. Nema elemenata krivičnog dela odnosno sumnjivih okolnosti veznih za ovaj slučaj. Telo žene je predato porodici radi sahranjivanja – kazala je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, I.J. je živela sama, a bila je majka troje dece koju je napustila. Najstarije dete je, kako nezvanično saznajemo, dato na usvajanje, najmlađe je još kao beba smešteno u hraniteljsku porodicu, a srednje živi sa svojom bakom po ocu. Žrtva smrzavanja je, prema nezvaničnim saznanjima, bila sklona alkoholu i nije mogla da brine o svojoj deci, a navodno je imala i psihičke probleme.  

I pre kobne noći lekari Doma zdravlja u Medveđi su izlazli na teren i pokušavali da joj pomognu, jer je pod uticajem alkohola lutala Lecem, ali njeno stanje nije zahtevalo hospitalizaciju. Navodno je reč o ženi koja je nekoliko puta bila na bolničkom lečenju od alkoholizma. Ona će biti sahranjena danas na mesnom groblju u Lecu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)