UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA KRVAVO UBISTVO U VLASOTINCU: Policija stavila lisice na ruke muškarcu (38)

I.M.

02. 02. 2021. u 20:19

ZBOG postojanja osnova sumnje da je ubio četrdesetdvogodišnjeg komšiju pripadnici leskovačke policije uhapsili su S.S.(38), iz okoline Vlasotinca. Osumnjičenom je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je večeras Policijska uprava u Leskovcu.

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА КРВАВО УБИСТВО У ВЛАСОТИНЦУ: Полиција ставила лисице на руке мушкарцу (38)

Foto: MUP

Prema nezvaničnim saznanjima beživotno telo muškarca, sa istim inicijalima kao i uhapšeni, pronađeno je danas, oko podneva, u jednoj kući u vlasotinačkom selu Prilepac.

Nesrećnog čoveka, sa teškim povredama glave, navodno je pronašao otac. Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni je juče uveče bio u društvu uhapšenog komšije sa kojim je navodno otišao u jednu od kuća u Prilepcu u kojoj niko ne živi.

Pošto se nije vratio svojoj kući otac je krenuo u potragu za sinom, a onda je u napuštenoj kući njihovog rođaka zatekao stravičan prizor.

Nesrećni čovek je, prema nezvaničnim saznanjima, ležao na podu sa teškom povredom na glavi i to u lokvi krvi. Pod kojim okolnostima je izgubio život i šta je motiv ovog krivičnog dela utvrdiće istraga koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)