INCIDENT U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU U VELIKOM GRADIŠTU: Dvojica uhapšena - za trećim raspisana potraga

D.N.

31. 01. 2021. u 14:30

POLICIJA je uhapsila dvojicu muškaraca iz Velikog Gradišta: I.S. (55) zbog osnovane sumnje za ugrožavanje sigurnosti i I.S.(42) zbog osnovane sumnje za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

ИНЦИДЕНТ У УГОСТИТЕЉСКОМ ОБЈЕКТУ У ВЕЛИКОМ ГРАДИШТУ: Двојица ухапшена - за трећим расписана потрага

Foto: D. Novković

Zbog izvršenog krivičnog dela nasilničko ponašanje za tridesetogodišnjim muškarcem, takođe iz Velikog Gradišta raspisana je potraga. Oni se sumnjiče da su 30. januara uveče narušavali javni red u jednom ugostiteljskom objektu u Velikom Gradištu, nakon čega je, kako se sumnja, I.S. (55) četrdesetosmogodišnjem vlasniku objekta koji je pokušao da ih upozori, pretio da će ga ubiti.

Takođe se sumnja da je I.S. (42) nakon verbalne rasprave na terasi ugostiteljskog objekta ispalio jedan projektil u pod, iz pištolja za koji ne poseduje odobrenje.

Za tridesetogodišnjim muškarcem koji je odgurnuo i više puta udario vlasnika objekta i njegovu četrdesetsedmogodišnju sestru, koja je zadobila lake telesne povrede, policija je raspisala potragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati