„LAKŠE BI MI BILO DA SAM JA PRIMIO METAK“: Advokat Vujošević za „Novosti“ posle ranjavanja momka iz njegovog obezbeđenja

J. D. LJ.

22. 01. 2021. u 12:45

LAKŠE bi mi bilo da sam ja primio metak nego momak iz mog obezbeđenja koji ima ženu i malo dete i koji je teško povređen – ovako za Novosti kaže Marko Vujošević, ispred čije kancelarije je juče u Resavskoj ulici je upucan Stefan Š., momak iz njegovog obezbeđenja.

„ЛАКШЕ БИ МИ БИЛО ДА САМ ЈА ПРИМИО МЕТАК“: Адвокат Вујошевић за „Новости“ после рањавања момка из његовог обезбеђења

Foto: Milena Anđela

-Momak je teško povređen ali nije životno ugrožen. Hvala Bogu, sve ide na bolje-kaže advokat. -Ipak, kako ja mogu da budem? Ovo nije prvi put.

Advokat Vujošević naglašava da više nije važno da li je on lično napadnut.

-Važno je da se u sred dana u centru Beograda, koji ima skoro dva miliona stanovnika, dogodilo ovako nešto. Ovo nije inače prvi napad na advokate, ali nije više ni važno da li je neko advokat, novinar ili se bavi drugom profesijom, bitno je da se to moglo dogoditi svima i da je to strašno.

Advokat kaže da ne zna šta je razlog napada na njega, odnosno na momka koji se bacio ispred, kako bi mu zaštitio život, ali podseća da to nije prvi put.

-Ovo je još jedno crtanje mete, a ne znam iz kog razloga, zahvalan sam medijima što su sve ovo propratili a isto tako očekujem od nadležnih da reaguju i utvrde pozadinu ovog zločina. Ipak, zgrožen sam na izvestan način pisanjem pojedinih medija o mom navodnom zastupanju Izraelaca i zloupotrebama, malverzacijama itd...Ništa od toga nije tačno i očekujm od nadležnih da zaštite ne samo živote advokata koji samo rade svoj posao, nego i svih drugih građana u Srbiji - rekao je advokat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)