LOVAČKOM PUŠKOM UBIO RODITELJE: Lekar iz Sremskih Karlovaca osuđen na 18 godina zatvora

Tanjug

12. 01. 2021. u 13:36

DOKTOR Zoran K. (49) iz Sremskih Karlovaca priznao je ubistvo svojih roditelja 30. maja prošle godine i zaključio sporazum sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, na osnovu kojeg je osuđen na 18 godina zatvora.

ЛОВАЧКОМ ПУШКОМ УБИО РОДИТЕЉЕ: Лекар из Сремских Карловаца осуђен на 18 година затвора

Foto: Arhiva

Okrivljeni je priznao krivično delo teško ubistvo, a Viši sud u Novom Sadu je potvrdio  sporazum o priznaju krivice između Zorana K. i Višeg javnog tužilaštva i izrekao mu presudu kojom je osuđen na 18 godina zatvora, precizirala je portparol suda Jelena Ostojin.

Zoran K, koji je u Novom Sadu radio kao lekar opšte prakse, ubio je majku Gordanu (66) i oca Ljubodraga (77) lovačkom puškom, nakon svađe oko prodaje vikendice, u sremskokarlovačkom naselju Doka.

Mediji su preneli da je on odmah nakon hapšenja policajcima priznao šta je uradio, tvrdeći da je u tom trenutku bio pijan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja