POŽAR U NEGOTINU: Izgorela montažna kuća

S.M.J.

10. 01. 2021. u 12:28

U KRUGU stovarišta u Đerdapskoj ulici u Negotinu u subotu oko 21 čas i 30 minuta izbio je požar u prizemlju montažne kuće, površine od 35 kvadrata. Vatra je, najverovatnije zbog nepažnje prilikom loženja peći u jednoj od prostorija ovog stambenog objekta najpre zahvatila tu i susednu prostoriju, a zatim i krov ove kuće. Prava je sreća da starija žena koja tu živi nije povređena.

ПОЖАР У НЕГОТИНУ: Изгорела монтажна кућа

Foto: S. Babović

Vatrogasci su u rekordnom roku, za dva minuta, nakon dojave kolega iz policije, koje je pozvao neko od komšija, stigli na mesto požara i ugasili ga za nepuna dva sata, spasivši hangar u krugu stovarišta, građu, inventar i brojna terenska i druga vozila. U požaru je pričinjena znatna materijalna šteta koju će nadležni naknadno utvrditi.

Pripadnicima Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Negotin od početka godine ovo je četvrta intervencija. Nedavno su na Radujevačkom putu u Negotinu uspešno ugasili požar koji je izbio na automobilu „golf 3“ u pokretu. Vozač golfa, negotinskih registarskih oznaka, u trenutku požara bio je sam u automobilu i zahvaljujući svojoj prisebnosti uspeo je da zaustavi vozilo, izađe iz njega i pozove policiju, koja je o svemu obavestila vatrogasce.

I u novogodišnjoj noći negotinski vatrogasci intervenisali su dva puta i to u istom domaćinstvu vlasnika iz Sikola, najpre u njegovom porodičnom domu gaseći dva objekta, a potom i na pojati između Sikola i Popovice, koja se ne koristi u poslednje vreme, a koja je vlasništvo istog domaćinstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)