BORA IPAK UBIJEN: Preokret u slučaju iz svrljiškog sela - obdukcija negirala ideju o samoubistvu, u pitanju je zločin

J.Ćosin

24. 12. 2020. u 20:12

SEDAMDESETPETOGODIŠNjI Bora K. (75) iz sela Svrljiški Lalinac, čije je telo 22. decembra pronađeno u porodičnoj kući, je ipak ubijen.

БОРА ИПАК УБИЈЕН: Преокрет у случају из сврљишког села - обдукција негирала идеју о самоубиству, у питању је злочин

Foto: J.Ćosin

Nakon njegove smrti, organi gonjenja su naveli da se najverovatnije radi o samoubistvu s obzirom na to da je telo nađeno u zaključanoj sobi, a muškarac je u rukama imao nož za koji se smatralo da se njime preklao.

Međutim, Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, a Zavod za sudsku medicine je ustanovio da se radi o zločinu.

Foto: J.Ćosin

- Ključne su bile rane koje je žrtva imala po rukama, koje ukazuju da se muškarac branio od napadača – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Nakon novih saznanja uviđaj na mestu zločina je nastavljen. Večeras su u Lalincu forenzičari koji UV lampama traže tragove krvi radi rekonstrukcije događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!