"NOVOSTI" SAZNAJU: Evo šta se zaista dogodilo u Leskovcu - Oglasio se i MUP, neki navodi o slučaju zelenašenja na Svetog Nikolu nisu tačni

I.M.

19. 12. 2020. u 13:55

PRIPADNICI leskovačke Policijske uprave uhapsili su pedesettrogodišnjem muškarca S.F. iz ovog grada za koga se sumnja da je počinio krivična dela zelenaštvo i prinuda u pokušaju, potvrđeno je u zvaničnom saopštenju.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево шта се заиста догодило у Лесковцу - Огласио се и МУП, неки наводи о случају зеленашења на Светог Николу нису тачни

Foto: I. Mitić

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni Leskovčanin je u petak uveče upao u kuću svog sugrađanina I.D. i na silu pokušao da naplati navodni dug od 10.000 evra. Tom prilikom je dužniku i njegovim ukućanima, uz pretnje, udarcima pesnicima i šakama naneo lakše telesne povrede, a policija je siledžiju uhapsila veoma brzo nakon prijave ovog događaja.  

Nezvanično saznajemo da uhapšeni muškarac kod sebe nije imao bombu kojom je navodno pretio, a nije tačna ni informaicija, koju su takođe preneli pojedini mediji, da se incident dogodio dok je domaćin slavio slavu.

Za sada nema ni potvrde da je ovom prilikom povređena osoba sa invaliditetom, inače majka čoveka koji navodno duguje novac. U ovom incidentu osumnjičeni je navodno lakše povredio domaćina, njegovu suprugu, sina i oca.

Policija je saopštila da je, po nalogu Osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati i da će on, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Drugih zvaničnih informacija, za sada, nema. Nadležni kažu da je  intenzivna istraga u toku i da sve okolnosti, pod kojim se dogodio ovaj slučaj, tek treba da budu rasvetljene. To će biti učinjeno  nakon saslušanja osumnjičenog, oštećenog i svedoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)