SUŠIO SE KAO BILJKA BEZ NJE! Otac Saše koji je ubio suprugu pa sebe otvorio dušu - sve su imali, ali eto... (FOTO/VIDEO)

J. Ćosin

15. 12. 2020. u 20:13

VELIKA tragedija potresla je večeras Aleksinac, gde je Saša P. (51) ubio suprugu Milenu (44) sa četiri hica iz pištolja, a potom presudio sebi.

СУШИО СЕ КАО БИЉКА БЕЗ ЊЕ! Отац Саше који је убио супругу па себе отворио душу - све су имали, али ето... (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

Kako saznaje reporter "Novosti" Saša je podlegao povredama u bolnici,  a nasrećna žena na licu mesta.

Prema prvim informacijama, Saša i Milena su se razveli pre mesec dana, posle čega je ona došla da živi u grad.

Otac pokojnog Damjan P. skrhkan vešću kaže da su njegov sin i snajka živeli u slozi više od 20 godina i da su se tek pre pola godine posvađali,a nedavno i razveli. 

Otac Saše, Damjan P./Foto: J. Ćosin

 

- Nije mogao da preboli njen odlazak. Sušio se kao biljka bez nje. Sve su imali, oboje su radili, imaju dve ćerke, jedna se udala skoro i dobila dete. Ali eto, žena je rešila da ga napusti i da ode da živi u grad. Rekla je da više ne može da brine o svima nama. Razveli su se 3. septembra. on je patio i nije mogao da preboli. Molio sam ga samo da ne diže ruku na sebe, ni na nju i eto to se desilo - kaže otac.

Prvi komšija i dalji rođak Dragan Ilić kaže da je Sašu i njegovu porodicu poznavao celog života, da su zajedno išli u lov i da je Saša bio čovek za primer, ali ga je razvod dotukao.

komšija Dragan Ilić/Foto: J. Ćosin

- Kad nisu imali ništa i bili siromašni, bili su skladni, kao jedno. On se zaposlio u fabrici za izradu cevi, pa je imao nezgodu na poslu, ostao je bez dela ruke i otišao u invalidsku penziju, onda se zaposlila i Milena, njegova supruga. Ona je radila u Grameru. Imali su dovoljno para ali to im više nije bilo dovoljno za sreću. Ona je otišla. On je sumnjao da je našla nekog - kaže komšija Dragan Ilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)