DETALJI NESREĆE KOD SMEDEREVA: Kamion u preticanju udario u golf? Vozač nastradao na mestu - supruga lakše povređena

J.I.

01. 12. 2020. u 12:13

KAKO „Novosti“ saznaju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu, nakoj uviđaja saobraćajne nezgode na obilaznici kod Smedereva, koji je upravo završen, do udesa je došlo kada je teretno vozilo preticalo putničko marke folcvagen golf.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ КОД СМЕДЕРЕВА: Камион у претицању ударио у голф? Возач настрадао на месту - супруга лакше повређена

Foto: Arhiva

- Kako je tačno došlo do kontakta prilikom preticanja još nije najjasnije. To će utvrditi istraga, rekao nam je tužilac koji je bio na mestu nesreće.

U sudaru teško je povređen 44-godišnji vozač golfa iz Smedereva. On je u teškom stanju prebačen u ovdašnji Urgentni centar ali je uprkos naporima lekara, podlegao povredama.

Njegova supruga, koja je bila na mestu suvozača u golfu, zadobila je lakše povrede, rečeno nam je u smederevskoj bolnici gde je žena zrbinuta nakon udesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!